Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

 

 


Diagnoza është një përcaktim ose identifikim i saktë i një sëmundjeje, gjendjeje shëndetësore ose problemi shëndetësor. Prandaj, Diagnoza është hap i rëndësishëm në trajtimin e sëmundjeve dhe në planifikimin e kujdesit mjekësor.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!

 

 

Превенција | Preventiva

Превентивните мерки против офталмолошки заболувања

Симптоми на гастроинтестинални заболувања

Крвава столица

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Режим на исхрана (Диета) при дијареа

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Mavijosje nga lëndimi

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Болка во градите

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje nga veshi

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dehidratimi

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Gazrat dhe fryrja e barkut

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Исекотини и гребнатини

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Ethet

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve gastrointestinale

Симптоми на гастроинтестинални заболувања

Абдоминалната болка

Прва помош | Ndihma e parë

Reanimim kardiopulmonar

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против гастроинтестинални заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë e infektuar

Dg.

Лекарски преглед

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Повреди од притисок или згмечување

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Kollitja me gjak

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Слаб имунитет

Simptomat e sëmundjeve oftalmike

Simptomat e sëmundjeve oftalmike

Simptomat e alergjisë

Dhimbje dhe ngërçe në stomak

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против ендокринолошки заболувања

Здравје | Shëndet

Të ushqyerit e shëndetshëm

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dhimbje veshi dhe dhëmbi

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve dermatologjike

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Dhimbja e barkut

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Djegie nga dielli

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Паѓање на преден заб

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Страно тело во окото

Симптоми на имунолошки заболувања

Симптоми на имунолошки заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Lodhja nga nxehtësija

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Ndryshime në ngjyrën dhe erën e urinës

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Болка во грло

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Ангина пекторис

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против бубрежни заболувања

Dg.

Preventiva

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë në sy

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Зголемен или намален апетит

Здравствени установи | Institucione shëndetsore

ЈЗУ Поликлиники – Скопје

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve kardiovaskulare

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Топлотен удар

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Lodhja dhe dobësia

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Diarreja

Симптом на бубрежни заболувања

Често мокрење

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Nauze, të vjella dhe regurgitim

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje nga hunda

Simptomat e sëmundjeve imune

Simptomat e sëmundjeve imune

Здравје | Shëndet

Gjumi i rregullt dhe cilësor

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хипергликемија

Симптоми на респираторни заболувања

Треска

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Каснување од змија

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje e jashtme

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Kafshimet nga krijesat e detit

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve imunologjike

Simptomat e alergjisë

Ënjtje e fytyrës ose pjesëve të tjera të trupit

Здравствени установи | Institucione shëndetsore

Kompleksi Klinik Universitar Nënë Tereza

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Инфицирана рана

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Dobësia e përgjithshme dhe lodhja

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Замор и слабост

Simptomat e sëmundjeve infektive

Simptomat e sëmundjeve infektive

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Kapsllëku

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против кардиоваскуларни заболувања

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve të mushkërive

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Një prerje në dorë

Симптоми на алергија

Гадење, повраќање и дијареа

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Плускавци

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Regjimi ushqimor (Dieta) në rast diarreje

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Труење со лекови

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Анафилактичен шок

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Топлотна исцрпеност

Здравје | Shëndet

Вакцинација

Simptomat e sëmundjeve kardiovaskulare

Vështirësi në frymëmarrje dhe lodhje

Симптоми на алергија

Гребење на грлото и кашлање

Симптом на бубрежни заболувања

Болка во долниот дел на стомакот

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Голтнат отров

Simptomat e alergjisë

Kruarje, djegie dhe rrjedhje nga hunda

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Të fikët

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Frakturë e mbyllur