Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

 

 

 

Simptomat janë shenja ose sinjale, të cilat ndihen ose vihen re si një fenomen jonormal në organizëm. Zakonisht shfaqen si pasojë e një sëmundjeje apo problemi shëndetësor. Simptomat shërbejnë si bazë për ekzaminim mjekësor, diagnostikim dhe përshkrimin e terapisë. Kur keni simptoma që ju shqetësojnë, është e rëndësishme që menjëherë të konsultoheni me një mjek për të bërë një vlerësim profesional të gjendjes tuaj aktuale shëndetësore dhe nevojës për kurim mjeksor.

 

 

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!

 

 

Dg.

Симптом

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Lodhja nga nxehtësija

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dehidratimi

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Главоболка

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Kafshimi i gjarprit

Прва помош | Ndihma e parë

Кардиопулмонална реанимација

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Хипоксија

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut

Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против дерматолошки заболувања

Симптоми на алергија

Гадење, повраќање и дијареа

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Болка во градите

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Imunitet i dobët

Simptomat e alergjisë

Kruajtje, skuqje dhe ënjtje e lëkurës

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Mavijosje nga lëndimi

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Труење со лекови

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dhimbje barku

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Голтнат отров

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Fluska

Simptomat e sëmundjeve dermatologjike

Simptomat e sëmundjeve dermatologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Sulm në zemër

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Shtimi ose pakësimi i oreksit

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Kompresa të ftohta për lëndime.

Здравје | Shëndet

Општ медицински преглед

Симптоми на гастроинтестинални заболувања

Гасови и надуеност

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хипергликемија

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Несвестица

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve kardiovaskulare

Симптоми на алергија

Црвени и подуени очи

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Здрава храна за дијабетичари (2 дел)

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Ushqime të shëndetshme për diabetikët (pjesa e parë)

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Thumbim me copë druri, metali ose qelqi

Здравје | Shëndet

Higjiena

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Djegie nga dielli

Симптом на бубрежни заболувања

Често мокрење

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Kollitja

Симптоми на алергија

Симптомите на системска алергија

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Lëndime nga presioni ose shtypja

Dg.

Болест

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Зголемен или намален апетит

Симптоми на алергија

Синусната главоболка

Симптоми на респираторни заболувања

Кашлица

Симптоми на респираторни заболувања

Треска

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против бубрежни заболувања

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против заразни болести

Dg.

Лекари

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Алергија

Симптоми на алергија

Гребење на грлото и кашлање

Здравје | Shëndet

Vaksinimi

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Të fikët

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Urthi

Симптоми на респираторни заболувања

Општа слабост и замор

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Анафилактичен шок

Симптом на бубрежни заболувања

Промени во бојата и мирисот на урината

Превенција | Preventiva

Превентивните мерки против офталмолошки заболувања

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Dobësia e përgjithshme dhe lodhja

Dg.

Diagnoza

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Изгореници од сонце

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Режим на исхрана (Диета) при дијареа

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Kapsllëku

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хипервентилација

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Hiperventilimi

Simptomat e sëmundjeve imune

Simptomat e sëmundjeve imune

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje nga veshi

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против ендокринолошки заболувања

Симптоми на гастроинтестинални заболувања

Горушица

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Боцкање со парче дрво, метал или стакло

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Слабеењето или зголемувањето на тежината без очигледна причина.

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хипотермија

Dg.

Превенција

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Рана на окото

Разни теми | Tema të ndryshme

Влијанието на технологијата врз здравствената заштита!

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Nauze, të vjella dhe regurgitim

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Каснување од животно

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Крварење од уста

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Треска

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Ngrirja e gjymtyrëve

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хемиско прскање во окото

Здравје | Shëndet

Mbrojtja nga ushqimi, uji dhe ajri i kontaminuar