Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

 

 

 

 

 

Симптом на бубрежни заболувања

Болка во долниот дел на стомакот

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Jashtëqitje me gjak

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjymtyrë e amputuar

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Hipoglicemia

Прва помош | Ndihma e parë

Reanimim kardiopulmonar

Симптоми на алергија

Гребење на грлото и кашлање

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Lëndime nga presioni ose shtypja

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Дислокација на зглоб

Здравје | Shëndet

Higjiena

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve hematologjike

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve imunologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Helmim me barna

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Главоболка

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Alergjia

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje nga veshi

Dg.

Симптом

Dg.

Здравственото знаење

Симптоми на респираторни заболувања

Треска

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Fluska

Фармакологија | Farmakologjia

Фармакологија и превентивни мерки

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Trup i huaj në sy

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Rrahje të shpejta të zemrës

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve endokrinologjike

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Забрзано срцебиење

Simptomat e sëmundjeve onkologjike

Simptomat e sëmundjeve onkologjike

Simptomat e alergjisë

Nauze, të vjella dhe diarre

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против алергии

Симптоми на офталмолошки заболувања

Симптоми на офталмолошки заболувања

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Dietat për të përmirësuar shëndetin

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Исекотини и гребнатини

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Kollitja me gjak

Разни теми | Tema të ndryshme

Ndikimi i teknologjisë në kujdesin shëndetësor!

Здравје | Shëndet

Општ медицински преглед

Разни теми | Tema të ndryshme

Влијанието на технологијата врз здравствената заштита!

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Неправилни или болни менструални циклуси

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против дерматолошки заболувања

Dg.

Njohurija shëndetësore

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Shoku anafilaktik

Simptomat e sëmundjeve hematologjike

Simptomat e sëmundjeve hematologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje e mbrendshme

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Бавно срцебиење

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë në sy

Dg.

Дијагноза

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje nga goja

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Një prerje në dorë

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Ndrydhje

Симптом на бубрежни заболувања

Често мокрење

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve dermatologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Kafshimi i rriqrës

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Паѓање на преден заб

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Страно тело во окото

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Ангина пекторис

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut

Превенција | Preventiva

Превентивните мерки против офталмолошки заболувања

Разни теми | Tema të ndryshme

Генетски фактори и нивното влијание на здравјето

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Пoвраќање и пролив

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Gazrat dhe fryrja e barkut

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Ngërçe muskulore

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve gastrointestinale

Симптоми на гастроинтестинални заболувања

Гадење, повраќање и регургитација

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Angina pectoris

Dg.

Лекари

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë e infektuar

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против хематолошки заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Sulmi epileptik

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Lodhja nga nxehtësija

Симптоми на алергија

Симптомите на системска алергија

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Слабеењето или зголемувањето на тежината без очигледна причина.

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Shtimi ose pakësimi i oreksit

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Dhimbja e barkut

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Thumbim me copë druri, metali ose qelqi

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Замор и слабост

Dg.

Превенција

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Djegie nga dielli

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Kapsllëku

Превенција | Preventiva

Превентивните мерки против белодробни заболувања

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Задржување на течности во организмот

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хемиско прскање во окото

Здравствени установи | Institucione shëndetsore

Kompleksi Klinik Universitar Nënë Tereza

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Nauze, të vjella dhe regurgitim