Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Превенција | Preventiva

Редовна и умерена физичка активност

Превенција | Preventiva

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Превенција | Preventiva

Здрава исхрана

 

 

Формулар за лекари | Formular për mjekë

Да, ако имате симптоми или здравствени проблеми, важно е да се консултирате со лекар. Лекарите се обучени и квалификувани да ја проценат вашата здравствена состојба, да направат точна дијагноза и да понудат соодветен третман и терапија. Не заборавајте да ги споделите сите симптоми, без разлика колку мали или необично звучат, со вашиот лекар. Вашата здравствена состојба е важна и лекарите се тука да ви помогнат. Консултирајте се со лекар, за подобро здравје.

Po, nëse keni simptoma ose probleme shëndetësore, është e rëndësishme të konsultoheni me një mjek. Mjekët janë të trajnuar dhe të kualifikuar për të vlerësuar gjendjen tuaj shëndetësore, për të bërë një diagnozë të saktë dhe për të ofruar trajtimin dhe terapinë e duhur. Sigurohuni që t’i ndani të gjitha simptomat, pavarësisht sa të vogla ose të pazakonta mund të duken, me mjekun tuaj. Shëndeti juaj është i rëndësishëm dhe mjekët janë këtu për t’ju ndihmuar. Konsultohuni me mjek, për një shëndet më të mirë.

Закажете лекарски преглед | Caktoni nje ekzaminim mjeksor

Лекари | Mjekë:

Име Презиме
Професија

Кратка автобиографија...

000000
Emri Mbiemri
Profesioni

Autobiografi e shkurtër...

 

 

 

 

 

Симптоми на алергија

Црвени и подуени очи

Dg.

Preventiva

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Humbje ose shtim në peshë pa ndonjë arsye të dukshme.

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Helmim me barna

Превенција | Preventiva

Higjiena

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Sulmi epileptik

Симптоми на заразни болести

Симптоми на заразни болести

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve kardiovaskulare

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Thumbim me copë druri, metali ose qelqi

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dëmtim në kokë

Simptomat e alergjisë

Ënjtje e fytyrës ose pjesëve të tjera të trupit

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Prerjet dhe gërvishtjet

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Каснување од крлеж

Симптоми на респираторни заболувања

Кашлање крв

Simptomat e sëmundjeve kardiovaskulare

Akumulimi i lëngjeve në organizëm

Dg.

Терапија

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje e mbrendshme

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Здрава храна за дијабетичари (1 дел)

Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Simptomat e sëmundjeve onkologjike

Simptomat e sëmundjeve onkologjike

Симптоми на алергија

Стомачни болки и грчеви

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Të fikët

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Каснувањa од морски суштества

Превенција | Preventiva

Vaksinimi

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Неправилни или болни менструални циклуси

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Mbytja në ujë

Симптоми на офталмолошки заболувања

Симптоми на офталмолошки заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Боцкање со парче дрво, метал или стакло

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Frakturë e hapur

Simptomat e alergjisë

Sytë e skuqur dhe të ënjtur

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Отежнато дишење и замор

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje e jashtme

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Крварење од носот

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Топлотна исцрпеност

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Urthi

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Страно тело во нос

Simptomat e alergjisë

Kruajtje, skuqje dhe ënjtje e lëkurës

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Диети за подобрување на здравјето

Dg.

Лекарски преглед

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë në sy

Здравствени установи | Institucione shëndetsore

Kompleksi Klinik Universitar Nënë Tereza

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Ënjtje e fytyrës, duarve ose këmbëve

Симптом на бубрежни заболувања

Често мокрење

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Diarreja

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хипергликемија

Dg.

Mjekët

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve endokrinologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Ethet

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Gazrat dhe fryrja e barkut

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Imunitet i dobët

Симптоми на алергија

Отекување на лицето или други делови од телото

Simptomat e alergjisë

Kollitja e gjakut

Dg.

Njohurija shëndetësore

Симптоми на алергија

Гребење на грлото и кашлање

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Hipotermia

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Ushqime të shëndetshme për diabetikët (pjesa e parë)

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Астматичен напад

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Ndryshime në ngjyrën dhe erën e urinës

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Dobësia e përgjithshme dhe lodhja

Dg.

Sëmundje

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë në kokë

Симптом на бубрежни заболувања

Болка во долниот дел на стомакот

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Ампутиран екстремитет

Simptomat e sëmundjeve oftalmike

Simptomat e sëmundjeve oftalmike

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve imunologjike

Здравствени установи | Institucione shëndetsore

ISHP Poliklinikat – Shkup

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Топлотен удар

Прва помош | Ndihma e parë

Кардиопулмонална реанимација

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Хипотермија

Симптоми на хематолошки заболувања

Симптоми на хематолошки заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Konvulsionet febrile

Превенција | Preventiva

Ментална хигиена

Превенција | Preventiva

Вакцинација

Симптоми на гастроинтестинални заболувања

Абдоминалната болка

Превенција | Preventiva

Të ushqyerit e shëndetshëm

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Rënia e dhëmbit të përparmë

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Страно тело во уво

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Goditja në tru

Simptomat e alergjisë

Nauze, të vjella dhe diarre