Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

 

 

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Ënjtje e fytyrës, duarve ose këmbëve

Simptoma e sëmundjeve të veshkave: Ënjtje e fytyrës, duarve ose këmbëve. Ënjtja e fytyrës, duarve ose këmbëve, e njohur edhe si edemë, mund të jetë një tregues i një sërë problemesh shëndetësore, duke përfshirë problemet me veshkat. Edema ndodh kur lëngu mbahet në inde. Në problemet e veshkave, edema shpesh shoqërohet me mbajtjen e lëngjeve […]

Read More
Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Ndryshime në ngjyrën dhe erën e urinës

Simptoma e sëmundjeve të veshkave: Ndryshime në ngjyrën dhe erën e urinës. Ndryshimet në ngjyrën dhe erën e urinës mund të jenë tregues i gjendjeve të ndryshme shëndetësore dhe problemeve në traktin urinar. Një ngjyrë e verdhë e çelur ose e verdhë-jeshile shoqërohet me procesin normal të hidratimit. Nëse pini mjaftueshëm ujë, urina juaj mund […]

Read More
Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut

Simptoma e sëmundjeve të veshkave: Dhimbje në pjesën e poshtme të barkut. Dhimbjet në pjesën e poshtme të barkut ose në pjesën e mesit mund të lidhen me probleme urinare. Disa shkaqe të mundshme janë infeksionet e traktit urinar, si inflamacioni i fshikëzës ose inflamacioni i uretrës, mund të shkaktojnë dhimbje në pjesën e poshtme […]

Read More
Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Urinim i shpeshtë

Simptoma e sëmundjeve të veshkave: Urinim i shpeshtë.   Urinimi i shpeshtë mund të jetë tregues i gjendjeve dhe sëmundjeve të ndryshme në sistemin urinar. Simptoma e urinimit të shpeshtë mund të shoqërohet me simptoma të tjera dhe mund të jetë tregues i inflamacionit në fshikëz dhe uretrës, inflamacion i veshkave, inflamacion i prostatës. Sëmundje […]

Read More
Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Urinim i dhimbshëm dhe i vështirë

Simptoma e sëmundjeve të veshkave: Urinim i dhimbshëm dhe i vështirë. Urinimi i dhimbshëm dhe i vështirë mund të jetë tregues i problemeve të ndryshme në traktin urinar. Shkaktarët më të shpeshtë janë infeksionet e traktit urinar, si inflamacioni i fshikëzës dhe uretrës, infeksionet e veshkave, kanceri i uretrës ose i veshkave, gurët në veshka […]

Read More