Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

 

 

Simptomat e sëmundjeve dermatologjike

Simptomat e sëmundjeve dermatologjike

Sëmundjet e lëkurës përfshijnë një gamë të gjerë sëmundjesh dhe problemesh që prekin lëkurën. Simptomat e sëmundjeve dermatologjike mund të ndryshojnë në varësi të llojit të gjendjes.   Kontrollimi i rregullt i lëkurës tuaj për ndryshime, lezione ose forma të pazakonta mund të ndihmojë në zbulimin e problemeve në një fazë të hershme. Vetë-ekzaminimi i […]

Read More