Simptomat janë shenja ose sinjale, të cilat ndihen ose vihen re si një fenomen jonormal në organizëm. Zakonisht shfaqen si pasojë e një sëmundjeje apo problemi shëndetësor. Simptomat shërbejnë si bazë për ekzaminim mjekësor, diagnostikim dhe përshkrimin e terapisë. Kur keni simptoma që ju shqetësojnë, është e rëndësishme që menjëherë të konsultoheni me një mjek për të bërë një vlerësim profesional të gjendjes tuaj aktuale shëndetësore dhe nevojës për kurim mjeksor.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *