Diagnoza është një përcaktim ose identifikim i saktë i një sëmundjeje, gjendjeje shëndetësore ose problemi shëndetësor. Prandaj, Diagnoza është hap i rëndësishëm në trajtimin e sëmundjeve dhe në planifikimin e kujdesit mjekësor.

Сподели со пријатели! | Shpërndaje me miqtë!