Dg.

Welcome to DIAGNOSIS. This is the Beginning!

Dg.

Дијагноза

Dg.

Diagnoza

Dg.

Симптом

Dg.

Simptom

Dg.

Болест

Dg.

Sëmundje

Dg.

Терапија

Dg.

Terapia

Dg.

Превенција

Dg.

Preventiva

Dg.

Лекарски преглед

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Dg.

Лекари

Dg.

Mjekët

Dg.

Здравственото знаење

Dg.

Njohurija shëndetësore

Здравје | Shëndet

Редовна и умерена физичка активност

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Здравје | Shëndet

Здрава исхрана

 

 


 

 

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Крварење од носот

Simptomat e sëmundjeve kardiovaskulare

Hipoksia

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër alergjive

Simptomat e sëmundjeve kardiovaskulare

Dhimbje në gjoks

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Ампутиран екстремитет

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Gazrat dhe fryrja e barkut

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjakderdhje e jashtme

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Труење со лекови

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Frakturë e hapur

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Lodhja nga nxehtësija

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve hematologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Konvulsionet febrile

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Главоболка

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Rrahje të shpejta të zemrës

Dg.

Njohurija shëndetësore

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Goditja në tru

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Plagë në kokë

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Shoku anafilaktik

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Дехидрација

Симптоми на алергија

Отекување на лицето или други делови од телото

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Urinim i shpeshtë

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dhimbje koke

Simptomat e sëmundjeve kardiovaskulare

Vështirësi në frymëmarrje dhe lodhje

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Ethet

Dg.

Превенција

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Диети за подобрување на здравјето

Dg.

Mjekët

Simptomat e sëmundjeve gastrointestinale

Dhimbja e barkut

Симптоми на ендокринолошки заболувања

Слабеењето или зголемувањето на тежината без очигледна причина.

Здравје | Shëndet

Заштита од контаминирана храна, вода и воздух

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve endokrinologjike

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Плускавци

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Kollitja me gjak

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Rënia e dhëmbit të përparmë

Разни теми | Tema të ndryshme

Генетски фактори и нивното влијание на здравјето

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Mbytja me ushqim

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Helmim me alkool

Здравје | Shëndet

Hidratimi adekuat i trupit

Simptomat e sëmundjeve infektive

Simptomat e sëmundjeve infektive

Симптоми на офталмолошки заболувања

Симптоми на офталмолошки заболувања

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против ендокринолошки заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Голтнат отров

Превенција | Preventiva

Masat parandaluese kundër sëmundjeve dermatologjike

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Shtimi ose pakësimi i oreksit

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против бубрежни заболувања

Simptomat e alergjisë

Dhimbje dhe ngërçe në stomak

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Ndrydhje

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dehidratimi

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Mavijosje nga lëndimi

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Humbje ose shtim në peshë pa ndonjë arsye të dukshme.

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Исчашување

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Крварење од уста

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Hipotermia

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Надворешно крварење

Simptomat e sëmundjeve imune

Simptomat e sëmundjeve imune

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Ангина пекторис

Simptomat e sëmundjeve të veshkave

Urinim i dhimbshëm dhe i vështirë

Здравје | Shëndet

Gjumi i rregullt dhe cilësor

Dg.

Preventiva

Здравје | Shëndet

Соодветна хидратација на телото

Simptomat e sëmundjeve endokrinologjike

Lodhja dhe dobësia

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Gjymtyrë e amputuar

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Sulm në zemër

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Повреда на главата

Здравје | Shëndet

Хигиена

Диети според болести | Dietat sipas sëmundjeve

Dietat për të përmirësuar shëndetin

Симптоми на кардиоваскуларни заболувања

Отежнато дишење и замор

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Топлотен удар

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Смрзнатини на екстремитетите

Прва помош | Ndihma e parë

Прва помош: Модринка од повреда

Здравје | Shëndet

Aktiviteti fizik i rregullt dhe i moderuar

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против онколошки заболувања

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Dhimbje veshi dhe dhëmbi

Simptoma e sëmundjeve respiratore

Dobësia e përgjithshme dhe lodhja

Dg.

Ekzaminimi mjeksor

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Hiperventilimi

Симптоми на алергија

Симптомите на системска алергија

Прва помош | Ndihma e parë

Ndihma e parë: Helm i gëlltitur

Здравствени установи | Institucione shëndetsore

ЈЗУ Поликлиники – Скопје

Превенција | Preventiva

Превентивни мерки против имунолошки заболувања